Nieuws Case24 eigen ontwerp

Geplaatst op april 25th, 2018 | door Admin

0

Top 3 Samsung Galaxy S8 hoesjes

De Samsung Galaxy S8 is een dure en kwetsbare telefoon, die wil je natuurlijk graag beschermen. Je kunt een smartphone verzekering afsluiten, heel voorzichtig doen of een hoesje gebruiken. We hebben diverse soorten hoesjes vergeleken en delen hier onze top 3 Samsung S8 hoesjes!

  1. LED View Cover van Samsung

    Met de zogenoemde LED View Cover van Samsung kun je je telefoon beschermen en tegelijkertijd alle belangrijke functies blijven gebruiken zonder dat je de cover hoeft te openen. Zo kun je bijvoorbeeld opnemen en de tijd zien terwijl de cover dicht is. De cover is helaas wel prijzig, namelijk € 59,99 in de Samsung store.

Led View Cover Samsung

  1. Silicone Cover van Samsung

    De Silicone Cover van Samsung is het meest eenvoudige hoesje wat je kunt hebben, het is goedkoop en beschermt je telefoon goed aan de achterkant. De voorkant is echter minder goed beschermt, hier kun je eventueel nog een screenprotector voor gebruiken. Dit hoesje kost 22 euro en krijgt op bol.com een beoordeling van 4,5 sterren.

Silicone Cover Samsung

  1. Zelf ontwerpen

    Als je bovengenoemde hoesjes te saai vind kun je ook zelf een hoesje ontwerpen, met een leuke foto of een design naar keuze. Bij Case24 kun je kiezen uit een softcase of wallet case met je eigen ontwerp, vanaf € 14,95.

Case24 eigen ontwerp
Geef een reactie

Back to Top ↑